هوش مصنوعیتکنولوژیکسب و کار

عربستان سعودی برای ساخت نئوم از ربات‌ها بهره می‌برد

با توجه به ابعاد عظیم ابرپروژه نئوم، برای تکمیل پروژه‌هایی همچون شهر لاین و برج‌های دوقلوی اپیکون، به مواد، مصالح و نیروی انسانی زیادی نیاز است. هدف از استفاده از ربات‌های خودکار این است که مصرف مصالح و نیاز به نیروی انسانی به طور قابل‌توجهی کاهش یابد.
عربستان سعودی برای ساخت نئوم از ربات‌ استفاده می‌کند
عربستان سعودی که همچنان به پیشبرد پروژه‌های ساخت‌وساز بلندپروازانه خود ادامه می‌دهد تا اقتصاد نفتی‌اش را به سمت اقتصادی مبتنی بر گردشگری تغییر دهد، از فناوری‌های پیشرفته رباتیک برای افزایش بهره‌وری و تسریع روند اجرایی این پروژه‌ها بهره می‌برد.

از آنجا که نئوم به عنوان یک ابرپروژه عظیم نیاز به حجم زیادی از مصالح و نیروی کار دارد، استفاده از ربات‌های خودکار به منظور کاهش این نیازها در دستور کار قرار گرفته است. در این راستا، صندوق سرمایه‌گذاری نئوم (NIF)، که بخش سرمایه‌گذاری راهبردی نئوم را نمایندگی می‌کند، سرمایه‌گذاری چشمگیری در شرکت جی‌ام‌تی رباتیکس اروپا انجام داده است.

جزئیات بیشتری در مورد نوع ربات‌ها یا شیوه عملکرد آنها منتشر نشده، اما به نظر می‌رسد تمرکز اصلی بر تولید میل‌گرد باشد. این انتخاب منطقی است، چرا که نئوم به تنهایی حدود ۲۰ درصد از عرضه جهانی فولاد را مصرف می‌کند.

او همچنین افزود که این شرکت، مشابه نئوم، در حال بازنگری در روش‌های ساخت‌وساز است و منتظر یک همکاری موفق است که به انقلاب در صنعت ساخت‌وساز کمک خواهد کرد.

مدیرعامل جی‌ام‌تی رباتیکس تاکید کرد که استفاده از رباتیک در صنعت ساخت‌وساز مزایای بسیاری دارد، از جمله افزایش کارایی، کاهش هزینه‌های عملیاتی، بهبود ایمنی و سلامت، و بهینه‌سازی انعطاف‌پذیری در طراحی.

علاوه بر سرمایه‌گذاری در رباتیک، نئوم به تازگی در زمینه تولید بتن و ساخت کارخانه‌های چندمنظوره بتن‌سازی نیز سرمایه‌گذاری کرده است. با توجه به اینکه عربستان سعودی میزبان جام‌جهانی فوتبال ۲۰۳۴ خواهد بود، انتظار می‌رود که فعالیت‌های ساخت‌وساز در این منطقه طی دهه آینده به شدت افزایش یابد.

منبع ایتنا

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا