عربستان سعودی برای ساخت نئوم از رباتها بهره میبرد
از آنجا که نئوم به عنوان یک ابرپروژه عظیم نیاز به حجم زیادی از مصالح و نیروی کار دارد، استفاده از رباتهای خودکار به منظور کاهش این نیازها در دستور کار قرار گرفته است. در این راستا، صندوق سرمایهگذاری نئوم (NIF)، که بخش سرمایهگذاری راهبردی نئوم را نمایندگی میکند، سرمایهگذاری چشمگیری در شرکت جیامتی رباتیکس اروپا انجام داده است.
جزئیات بیشتری در مورد نوع رباتها یا شیوه عملکرد آنها منتشر نشده، اما به نظر میرسد تمرکز اصلی بر تولید میلگرد باشد. این انتخاب منطقی است، چرا که نئوم به تنهایی حدود ۲۰ درصد از عرضه جهانی فولاد را مصرف میکند.
او همچنین افزود که این شرکت، مشابه نئوم، در حال بازنگری در روشهای ساختوساز است و منتظر یک همکاری موفق است که به انقلاب در صنعت ساختوساز کمک خواهد کرد.
مدیرعامل جیامتی رباتیکس تاکید کرد که استفاده از رباتیک در صنعت ساختوساز مزایای بسیاری دارد، از جمله افزایش کارایی، کاهش هزینههای عملیاتی، بهبود ایمنی و سلامت، و بهینهسازی انعطافپذیری در طراحی.
علاوه بر سرمایهگذاری در رباتیک، نئوم به تازگی در زمینه تولید بتن و ساخت کارخانههای چندمنظوره بتنسازی نیز سرمایهگذاری کرده است. با توجه به اینکه عربستان سعودی میزبان جامجهانی فوتبال ۲۰۳۴ خواهد بود، انتظار میرود که فعالیتهای ساختوساز در این منطقه طی دهه آینده به شدت افزایش یابد.