Google امکان تشخیص واقعی بودن عکسها را فراهم میکند
با ابزار جدید گوگل میتوانید محتوای جعلی را به آسانی از محتوای واقعی تشخیص دهید.
هر روز سیل عظیمی از اطلاعات در فضای اینترنت منتشر میشود و بههمین دلیل تشخیص واقعی بودن این دادهها سخت شده است. این شرایط پساز ورود هوش مصنوعی مولد که امکان تولید متن، عکس و حتی فیلم را دارد بسیار دشوارتر از قبل شده و گوگل سعی دارد با ارائهی ابزارهای مدرن، امکان بررسی واقعی بودن اطلاعاتی مثل تصاویر را فراهم کند. غول جستجوی اینترنت در همین راستا و باهدف مبارزه با انتشار اطلاعات نادرست، ابزار About This Image را بهطور سرتاسری دراختیار کاربران قرار خواهد داد.
ابزار About This Image در بخش جستوجوی گوگل و برای همهی کاربران انگلیسی زبان دردسترس است. این فناوری جذاب درمورد تصاویر، اطلاعات بسیار ارزشمندی مثل تاریخچه، نحوهی استفاده و توصیف دیگران از آن عکس، ابردادههای تصویر و نشانههایی که نشان میدهد آیا تصویر با هوش مصنوعی ساخته شده یا خیر را دراختیارتان قرار میدهد.
طبق اعلام Google، تصاویر ساختهشده با هوش مصنوعی بهکمک ابزار About This Image برچسبگذاری شدهاند. با کلیک روی منوی سهنقطهی زیر هر عکس در بخش جستوجوی تصاویر گوگل، میتوان به ابزار مذکور دسترسی داشت.
Fact Check Explorer ابزار دیگری است که روزنامهنگاران میتوانند از آن برای بررسی آنلاین تصاویر بهره ببرند. این ابزار از نشانهگذاری برای پیداکردن اطلاعات مربوط به تصاویر سازمانهای مستقل سرتاسر جهان استفاده میکند و نمای کلی از عکس و استفاده از آن را در طول زمان ارائه میدهد. گوگل همچنین نسخهی بتای قابلیت جستوجوی تصویر را ازطریق API معرفی کرده است که توسعهدهندگان میتوانند از آن در برنامهها و اپلیکیشنهای خود استفاده کنند.
گوگل همچنین درحال انجام آزمایشهایی با هوش مصنوعی مولد است تا توضیحاتی برای تصاویر اینترنت ارائه دهد.
منبع : زومیت