رویداد هاسخت افزار

چهار روش مجاز ماینرها برای تامین برق مورد نیاز استخراج ارز دیجیتال مشخص شد

به نقل از آیتی رسان طبق اعلام رضا اردکانیان، وزیر نیرو، به جهت بهبود و ساماند‌هی به فعالیت استخراج‌کنندگان ارزهای دیجیتال در سال ۱۴۰۰، تامین برق مراکز ماینینگ از ۴ روش زیر انجام می‌شود:

  • تامین نیرو از طریق نیروگاه‌های تجدیدپذیر
  • تامین برق از طریق سرمایه‌گذاری در بهینه‌سازی
  • تامین برق با نصب و سرمایه‌گذاری بر روی مولد‌های حرارتی
  • اتصال به شبکه خرید انرژی از شرکت برق

اردکانیان در این زمینه اعلام کرد: مصرف غیرمجاز برق، هیچ تفاوتی با دست کردن در جیب دیگران ندارد. مردم و ماینرها باید این مساله را جدی بگیرند، زیرا اگر با مصرف برق غیرمجاز برخورد نشود، اثر جدی بر روی عرضه انرژی می‌گذارد و همه آسیب خواهند دید.

تامین نیرو از طریق نیروگاه‌های تجدیدپذیر

در روش تامین برق از طریق نیروگاه‌های تجدیدپذیر، مراکز استخراج ارز دیجیتال با هر میزان نیاز به انرژی می‌توانند نیروی مورد نیاز خود را تامین کنند. در این حالت شرکت‌ها می‌توانند تمام انرژی تولیدی را مصرف کنند و محدودیتی از این بابت نیست. اما اگر برق مود نیاز شرکت از مقدار تولیدی آن بیشتر باشد، انرژی مازاد توسط شرکت برق تامین می‌شود و انرژی دریافت شده از طرف مشترک باید در سایر اوقات در شبکه تهاتر شود.

تامین برق از طریق سرمایه‌گذاری در بهینه‌سازی

در روش تامین برق از طریق سرمایه‌گذاری در بهینه‌سازی برای تشویق به سرمایه‌گذاری با هدف بهینه‌سازی در شبکه انرژی، شرکت متقاضی می‌تواند در این حوزه سرمایه‌گذاری کند. این سرمایه‌گذاری موجب صرفه جویی در شبکه انرژی می‌شود که شرکت برق به همان مقدار انرژی شرکت متقاضی را تامین می‌کند.

تامین برق با نصب و سرمایه‌گذاری بر روی مولد‌های حرارتی

در روشی دیگر متقاضی می‌تواند تنها از طریق سرمایه‌گذاری بر روی ایجاد ظرفیت جدید تولید برق از مولد‌های حرارتی، برق مورد نیاز را تامین کند. در این روش انشعاب برق و تامین نیرو از طریق شبکه برق کشور ممنوع است. بهای برق تولیدی از مولدهای حرارتی نیز بر اساس مصوبه وزیران برای تامین استخراج ارز دیجیتال تعیین می‌شود.

اتصال به شبکه خرید انرژی از شرکت برق

به جهت مدیریت شبکه برق، استفاده از انرژی شبکه برای مراکز استخراج ارز دیجیتال در اوقات اوج بار ممنوع است، از طرفی بهای هر کیلووات ساعت برق مصرفی مراکز استخراج رمزارز برابر با ۱۶ هزار و ۵۷۴ ریال تعیین شده است، این هزینه در زمان محدودیت بار دو برابر می‌شود و در زمان عادی با ضریب نیم‌درصد محاسبه خواهد شد.

این نرخ بر اساس متوسط بهای صادراتی برق و نرخ سامانه نیما، در بازه‌های سه ماهه اصلاح و بروزرسانی خواهد شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا