هوش مصنوعی در لباس پزشک، وکیل و مدیر؛ ChatGPT امتحانات را یکی پس از دیگری قبول میشود!
هوش مصنوعی ChatGPT در چند وقت اخیر توانسته در آزمونهای مختلف رشتههای تحصیلی نمره قبولی بگیرد و حتی مقاله بنویسد.
شرکت OpenAI با عرضه ChatGPT نشان داد که هوش مصنوعی میتواند چه قابلیتهایی داشته باشد. این چتبات در مدت نهچندان طولانی که از عرضه آن میگذرد، در امتحانهای مختلف نمره قبولی بهدست آورده و حتی مقاله نوشته است.
به گزارش اینسایدر، هوش مصنوعی ChatGPT هر هفته بهنحوی ما را شگفتزده میکند. این برنامه تاکنون در چندین آزمون دانشگاهی شرکت کرده و آنها را با موفقیت پشت سر گذاشته است. همچنین برخی دانشجویان از این ابزار برای نوشتن مقالات خود استفاده کردهاند. در این مطلب نگاه کوتاهی به این دستاوردها میاندازیم.
محققان چندی پیش از ChatGPT خواستند تا در آزمون گواهی پزشکی ایالات متحده شرکت کند و نتایج این آزمایش را در مقالهای که نام خود این هوش مصنوعی بهعنوان یکی از نویسندگان آن ثبت شده بود، منتشر کردند. این آزمون سه بخش دارد که پزشکان آینده در دورهای میان دانشکده پزشکی و رزیدنسی آن را پشت سر میگذارند.
پژوهشگران میگویند هوش مصنوعی OpenAI بدون پشت سر گذاشتن آموزشهای تخصصی، در هر سه آزمون نمره قبولی یا نزدیک به قبولی دریافت کرد؛ البته این مقاله هنوز به همتاداوری نرسیده است.
ChatGPT در چهار دوره دانشکده حقوق دانشگاه مینهسوتا نیز موفق ظاهر شد. این چتبات بیش از ۹۵ سؤال چندگزینهای و ۱۲ سؤال تشریحی را جواب داد و اگرچه نمره چندان بالایی نگرفت، اما میتوانست این دورهها را پاس کند. محققان همچنین میگویند که ChatGPT دانش کافی برای کسب مدرک دکترای حرفهای از یک دانشکده حقوق را دارد.
قابلیتهای ChatGPT تحسینبرانگیز است
«الکس برزو»، روزنامهنگار علمی و دبیر اجرایی Big Think هم چندی قبل ChatGPT را با یک کوئیز میکروبیولوژی ۱۰ سؤالی که خودش آن را طراحی کرده بود، آزمایش کرد. او که مدرک دکترای این رشته را دارد، میگوید این سؤالات میتوانستند در یکی از آزمونهای نهایی دانشگاهی استفاده شود. برزو میگوید ChatGPT عملکرد درخشانی در این آزمون داشت.
ChatGPT همچنین اخیراً توانسته بود از آزمون MBA دانشکده وارتون دانشگاه پنسیلوانیا نمره قبولی بگیرد.
علاوهبراین، مدت زیادی از انتشار این هوش مصنوعی نگذشته بود که دانشجویان شروع به استفاده از آن برای نوشتن مقالات خود کردند. یکی از استادان فلسفه دانشگاه فرمن آمریکا در گزارشی اعلام کرده بود که متوجه شده یکی از دانشجویانش از ChatGPT برای نوشتن یک مقاله استفاده کرده است، چون در میان نوشتهها اطلاعات نادرستی وجود داشت.
«متیو شوارتز» از بلومبرگ هم میگوید در آزمایشهایی که انجام داده، از ChatGPT خواسته است تا مانند تمرینات دانشکده حقوق دست به نگارش مقاله بزند و در این زمینه عملکرد بسیار خوبی داشته است. مدیرعامل OpenAI پیشتر گفته بود که تلاشهایی را برای جلوگیری از سرقت ادبی انجام خواهد داد، اما نمیتواند اطمینان دهد که این عمل هیچگاه رخ نخواهد داد.
منبع: دیجیاتو