ارزش مایکروسافت به ۲ تریلیون دلار رسید
پس از رشد ۱.۲ درصدی بهای هر سهم مایکروسافت، ارزش این شرکت در بازار به دو تریلیون دلار رسید.
رقابت میان مایکروسافت و اپل به دههها پیش برمیگردد و هر دو شرکت در برخی حوزهها برتریهایی را نسبت به یکدیگر دارند. اما در سال گذشته، ارزش شرکت اپل از مرز دو تریلیون دلار عبور کرد و یک سروگردن بالاتر از مایکروسافت قرار گرفت.
حال در اواسط سال ۲۰۲۱ میلادی و با افزایش ۱.۲ درصدی ارزش سهام مایکروسافت، این شرکت توانست خود را در کنار اپل و در جمع شرکتهای با ارزش دو تریلیون دلار جای دهد. البته پیشتر شرکت نفتی آرامکو عربستان نیز توانسته بود به چنین موفقیتی دست یابد اما در حال حاضر، ارزش این شرکت حدود ۱.۹ میلیارد دلار برآورد میشود.
بنابراین، اپل و مایکروسافت، دو شرکت حوزه فناوری، عنوان شرکتهای دو تریلیون دلاری را یدک میکشند. اما آنچه باعث رشد مایکروسافت در طی ماههای اخیر شده، همهگیری ویروس کرونا بود که اگرچه آسیبهایی را به برخی کسبوکارها وارد کرد، اما این ویروس برای این دو شرکت حوزه فناوری خوشقدم بود.
مایکروسافت در طی سه ماهه اخیر، فراتر از پیشبینیها عمل کرد و توانست درآمد ۴۱.۷ میلیارد دلاری را به دست آورد که آمارها نشان میدهد بیشترین رشد را از سال ۲۰۱۸ تاکنون داشته است
همچنین در سال جاری میلادی، ارزش هر سهم مایکروسافت نیز رشدی ۲۰ درصدی را تجربه کرد و از این حیث، بالاتر از شرکتهای اپل و آمازون قرار گرفت. مایکروسافت برای تبدیل شدن به یک شرکت یک تریلیون دلاری، ۳۳ سال کار کرد و توانست در سال ۲۰۱۹ به این جایگاه برسد.
حال بعد از گذشت تقریبا دو سال، ارزش بازار این شرکت از مرز دو تریلیون دلار عبو کرده است. در واقع، این ویروس کرونا بود که نیاز به کلود یا همان فضای ابری را در میان کسبوکارها و کاربران عادی افزایش داد و مایکروسافت نیز به عنوان یکی از پیشگامان این عرصه، توانست درآمد خوبی را از سرویس کلود خود به دست آورد.مایکروسافت از سال ۲۰۱۴ یعنی زمانی که ساتیا نادلا، مدیرعاملی این شرکت را برعهده گرفت، پیشرفتهای زیادی را در حوزههای مختلف تجربه کرد. فعالیتهای این شرکت نیز به نحوی بوده که در مقایسه با دیگر شرکتهای بزرگ فناوری، کمتر مورد انتقاد قرار گرفته و شکایتهای کمتری علیه این شرکت ثبت شده است.