کسب و کار

متا به پژوهشگران هوش مصنوعی میلیون‌ها دلار می‌دهد.

یکی از جلسات داخلی متا نشان می‌دهد این شرکت به پژوهشگران هوش مصنوعی حقوق بسیار بالایی می‌دهد.

متا برای جذب بهترین افراد در هوش مصنوعی، حقوق‌های چند میلیون دلاری پیشنهاد می‌دهد، اما کسی در این شرکت پاداش قرارداد ۱۰۰ میلیون دلاری نگرفته است. یکی از پژوهشگرانی که از OpenAI به متا آمده، این موضوع را تأیید کرده است.

در یک جلسه کاری، مدیران متا درباره گفته‌های سم آلتمن، مدیر OpenAI، درباره پیشنهادهای مالی صحبت کردند. آقای اندرو باسوورث، مدیر فناوری متا، گفت این مبلغ‌ها فقط به چند مدیر ارشد داده می‌شود.

باسوورث گفت که پاداش ۱۰۰ میلیون دلاری واقعی نیست و شامل حقوق، سهام و مزایای بلندمدت است که به عملکرد و زمان کار بستگی دارد.

او افزود که یک مدیر ارشد ممکن است در چهار سال حدود ۱۰۰ میلیون دلار دریافت کند و مدیران ارشد معمولاً سالانه ۲۰ تا ۲۴ میلیون دلار حقوق می‌گیرند.

باسوورث همچنین گفت که آلتمن طوری حرف زده که انگار همه این حقوق‌ها را دریافت می‌کنند، اما اینطور نیست و فقط تعداد کمی این حقوق‌ها را دارند.

لوکاس بایر، یکی از پژوهشگران بینایی ماشین، تأیید کرد که با دو نفر دیگر از دفتر زوریخ OpenAI به متا می‌رود. او گفت: «ما به متا می‌پیوندیم، اما خبر پاداش ۱۰۰ میلیون دلاری دروغ است.»

در گزارش‌هایی از جلسه داخلی متا آمده که تمرکز متا در زمینه هوش مصنوعی بیشتر روی سرگرمی است، نه بهره‌وری. این مسیر با محصولاتی مثل هدست واقعیت مجازی کوئست و عینک‌های هوشمند ری‌بن و اوکلی هماهنگ است.

منبع: زومیت

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا