سخت افزار

پردازنده‌ی جدید موبایل هواوی با ۲۰ درصد قدرت بیشتر به‌زودی عرضه می‌شود.

به نظر می‌رسد هواوی خیلی سریع به هدف‌هایش در زمینه تراشه‌های موبایل می‌رسد.

هواوی مدتی پیش گوشی‌های سری پیورا ۸۰ را با همان پردازنده میت ۷۰، یعنی Kirin 9020 معرفی کرد. احتمال دارد نسل بعدی تراشه این شرکت با نام Kirin 9030 و همراه با گوشی‌های میت ۸۰ عرضه شود.

به گزارش Huawei Central، پردازنده‌ی Kirin 9030 احتمالاً ۲۰ درصد قوی‌تر از مدل قبلی خواهد بود. هواوی قبلاً گفته بود که Kirin 9020 تا ۳۶ درصد از Kirin 9000 سری پیورا ۷۰ سریع‌تر است، و اگر Kirin 9030 بهتر از این هم باشد، عملکرد گوشی‌های جدید باز هم بهتر می‌شود.

برخی گزارش‌ها می‌گویند Kirin 9030 شاید تا ۵۰ تا ۶۰ درصد از Kirin 9000s 5G سریع‌تر باشد. انتظار می‌رود این پردازنده در نیمه دوم سال ۲۰۲۵ معرفی شود.

هرچند هنوز بعید است که Kirin 9030 بتواند با تراشه‌های اپل یا کوالکام رقابت کند، اما همین پیشرفت‌ها نشان می‌دهد هواوی به‌سرعت در حال رشد و بهتر شدن است.

گزارش‌هایی منتشر شده که می‌گویند هواوی در حال ساخت تراشه‌ای جدید به نام Kirin X90 با فناوری ۵ نانومتری است. رسیدن به این فناوری می‌تواند کار هواوی را برای پیشرفت خیلی راحت‌تر کند.

در کنار این، هواوی روی بخش نرم‌افزار هم تمرکز زیادی دارد و تلاش می‌کند با بهینه‌سازی‌های مختلف، تجربه‌ی خوبی برای کاربرانش فراهم کند.

منبع: زومیت

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا