OpenAI نسخهای از GPT-4 با امکان بهخاطر سپردن گفتوگوهای طولانی را آزمایش میکند
شرکت OpenAI در حال آزمایش نسخهای از GPT-4 است که میتواند اطلاعات گفتوگوهای قبلی شما را به خاطر بیاورد.
شرکت OpenAI دیشب از نسخه جدید مدل هوش مصنوعی خود موسوم به GPT-4 رونمایی کرد. حالا اعلام شده که ظاهراً این شرکت نسخه دیگری از این مدل را هم ساخته است که میتواند حدود ۵۰ صفحه محتوا را بهخاطر بسپارد. بهعبارت دیگر این هوش مصنوعی قادر است گفتوگوهای قبلی با شما را به خاطر بیاورد و با در نظر گرفتن آنها، به شما پاسخ بدهد.
بهگزارش تککرانچ، این حافظه پنج برابر حافظه نسخه معمولی GPT-4 و هشت برابر GPT-3 است. «گرگ براکمن»، همبنیانگذار و از مدیران OpenAI، میگوید: «این مدل قادر است بهشکلی انعطافپذیر از اسناد طولانی استفاده کند. میخواهیم ببینیم این ویژگی میتواند چه امکاناتی را در اختیار ما قرار دهد.»
نکته مهم درباره این نسخه حجم محتوایی است که این مدل هوش مصنوعی میتواند پیش از تولید متن بهعنوان مرجع از آن استفاده کند. مدلهایی مثل GPT-4 با کمک مطالعه میلیاردها نمونه متنی، نوشتن را یاد میگیرند، اما در زمان پاسخدادن به سؤالات فقط کسر محدودی از این اطلاعات را در نظر میگیرند.
نسخه متفاوت GPT-4 بهدنبال رفع یکی از مشکلات بزرگ چتباتهاست
مدلهایی که پنجره محتوایی کوچکی دارند، معمولاً حتی محتواهای جدیدترین گفتوگوهای خود را هم فراموش میکنند. درنتیجه، پاسخهای آنها خارج از موضوع بهنظر میرسد. بهعلاوه، این مدلها پس از چند هزار کلمه، دستورالعملهای اولیه خود را فراموش میکنند و بهجای حرفزدن پیرامون درخواست اولیه، مشغول حرفزدن درباره آخرین محتوایی میشوند که در پنجره موضوعی خود آن را میبینند.
نسخه متفاوت GPT-4 که حافظه بزرگتری دارد، احتمالاً به شما اجازه میدهد تا ساعتها بهصورت پیوسته با هوش مصنوعی حرف بزنید. بهعلاوه، احتمالش کمتر است که این نسخه از مسیر گفتوگو خارج شود و پاسخهای عجیبی به سؤالات شما بدهد. یکی از مشکلات چتباتهای فعلی این است که به آنها گفته شده است باید بااحترام و مفید حرف بزنند. درنتیجه، اگر مکالمه اندکی طولانی شود، پاسخها از موضوع بیرون میافتند.
در نسخه فعلی ChatGPT نمیتوانید به هوش مصنوعی بگویید که کجا زندگی میکنید یا چه علایقی دارید و از چتبات بخواهید که این اطلاعات را بهخاطر بسپارد. اما شاید در آینده این امکان در اختیار این چتباتها قرار گرفت تا بتوانید گفتوگوهای معنادارتری انجام دهید.
منبع: دیجیاتو