ویندوز ۱۲ اشتباه بزرگ Windows 11 را تکرار میکند
ویندوز ۱۲ اشتباه بزرگ ویندوز ۱۱ را تکرار میکند
سیستمعامل جدید مایکروسافت متمرکز بر قابلیتهای هوش مصنوعی خواهد بود و استفاده از آن ممکن است نیاز به ارتقای سختافزاری داشته باشد.
اولین جزئیات در مورد ویندوز ۱۲ در حال شکلگیری است و به نظر میرسد که این سیستمعامل میتواند بزرگترین اشتباه ویندوز ۱۱ را تکرار کند. به گزارش Windows Central، سیستمعامل جدید احتمالاً تمرکز زیادی روی قابلیتهای هوش مصنوعی خواهد داشت و احتمالاً بسیاری از این ویژگیها به یک واحد پردازش عصبی اختصاصی (NPU) نیاز دارند.
فراموش کردن اشتباهات مایکروسافت در ویندوز ۱۱ و نیاز آن به ماژول پلتفرم مطمئن (TPM) سخت است. این تراشهی امنیتی و سختافزاری در اکثر اجزای کامپیوترهای شخصی موجود در بازار گنجانده نشده و این موضوع باعث شد بسیاری از کاربران به اشتباه فکر کنند که سیستم آنها با ویندوز ۱۱ سازگار نیست.
اگر ویندوز ۱۲ نیاز به استفاده از NPU داشته باشد، ممکن است این اتفاق دوباره رخ دهد. نسخهی بعدی ویندوز بر روی هوش مصنوعی متمرکز خواهد بود و برخی از ویژگیها میتواند شامل هوش مصنوعی پیشرفته کوپایلت، جستوجوی تقویتشده با هوش مصنوعی، ارتقای مقیاس هوش مصنوعی برای بازیها و ویدیوها و تصاویر پسزمینه متحرک هوش مصنوعی باشد که اغلب این ویژگیها ممکن است به سختافزار جدید NPU نیاز داشته باشند.
احتمالی بعید است که مایکروسافت کاربران ویندوز ۱۲ را ملزم به داشتن NPU کند؛ چراکه ما تازه شاهد ورود این سختافزار به بازار هستیم.
ای ام دی با معرفی هوش مصنوعی رایزن و پردازنده Ryzen 8040 اولین قدم را در تجهیز لپتاپها به هوش مصنوعی برداشت. علاوهبراین، پردازندههای آینده میتیور لیک اینتل دارای یک NPU داخلی خواهند بود. کوالکام نیز تراشه اسنپدراگون ایکس الیت را برای کامپیوترهای شخصی ویندوزی معرفی کرده است.
سال آینده، تعداد زیادی لپتاپ مجهز به هوش مصنوعی در بازار خواهیم داشت که کاملاً جدید و احتمالاً بسیار گران خواهند بود. بنابراین مایکروسافت نمیخواهد نسخهی بعدی ویندوز را محدود به کسانی کند که میتوانند جدیدترین و بهترین لپتاپها را بخرند. علاوهبراین، تراشه NPU بهتازگی وارد بازار شده و بعید است که مایکروسافت استفاده از سیستمعامل خود را ملزم به تجهیز به یک سختافزار جدید کند.
درحالحاضر گزارشهای متعددی مبنی بر عرضه ویندوز ۱۲ در سال آینده وجود دارد. اکنون مهمترین سؤال این است که آیا کاربران برای استفاده از سیستمعامل نیاز به ارتقای کامپیوتر خود دارند یا خیر.
منبع : زومیت