نماد آسیاتک روی تابلو بورس قرار گرفت

نماد آسیاتک به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های اینترنتی حال حاضر، بالاخره بعد از تقریبا ۴ سال دوباره روی تابلو بورس ثبت شد تا عرضه عمومی آن آغاز شود..

در بازارهای بورس و فرابورس، شرکت‌های ICT در زیرمجموعه سه صنعت رایانه، رادیویی و اطلاعات و ارتباطات دسته‌بندی شده‌اند و در مجموع ۱۹ شرکت در این زیرمجموعه دیده می‌شود.

آسیاتک از جمله شرکت‌های اینترنتی بود که هم‌زمان با دریافت پروانه fcp از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات تلاش کرد وارد بورس شود؛ اما ایرادهای مختلف و عمدتاً نداشتن آگاهی کامل از صنعت ارتباطات در بازار بورس مانع از این شد تا این شرکت وارد بازار سرمایه شود. حتی در آن زمان ورود آسیاتک به بازار بورس و البته به سرانجام نرسیدن مذاکرات مانع از این شد که این شرکت به چرخه ادغام های‌وب و پارس‌آنلاین اضافه شود؛ اما با پایداری خودش نسبت به توسعه در زمینه‌های مختلف صنعت مخصوصاً در حوزه دیتاسنتر باقی ماند تا جایگاه خود را در عرضه عمومی بازار بورس تهران پیدا کند. از سال ۹۶ شرکت‌های مختلفی در بورس پذیرفته شدند؛ اما نمادشان برای انجام معامله باز نشده که شاخص‌ترین آن‌ها آسیاتک است.

سال ۹۶ حتی روابط عمومی آسیاتک از عرضه سهام شرکت انتقال داده‌های آسیاتک به‌عنوان برترین اپراتور ارتباطات ثابت کشور خبر داد و اعلام کرد این عرضه سهام در مرحله نهایی قرار دارد و به‌زودی سهام این شرکت در بورس اوراق بهادار ارائه خواهد شد.

در سال ۹۹ هم محمدعلی یوسفی‌زاده، مدیرعامل شرکت آسیاتک، ابراز امیدواری کرد که تا پاییز سال ۹۹ سهام این شرکت در بورس عرضه خواهد شد. او در مصاحبه‌ای با پیوست اعلام کرده بود که تمام پیش‌بینی‌های مالی و ساختاری را به انجام رسانده‌اند تا بعد از عید بتوانند درخواست عرضه و پذیرش سهام در بورس را ارائه بدهند. یوسفی‌زاده اعلام کرده بود که در قدم اول ۱۰ درصد عرضه اولیه خواهند داشت و چند درصد هم در اختیار بازار گردان قرار می‌دهند که ظاهرا این بار از توافقی به مقدار ۱۵ درصد عرضه اولیه و ۱۰ درصد عرضه تدریجی تا ۳ ماه بعد آن یعنی حضور ۲۵ درصدی عام سهام‌داران خرد خبر می‌رسد.

بالاخره روز گذشته (۹ شهریور) نماد این شرکت در تابلو بورس ثبت شد و قرار است به‌زودی عرضه عمومی آن آغاز شود. مدیران آسیاتک امیدوار هستند در این شرایط بازار با افزایش سرمایه خود بتوانند کمبود سرمایه‌گذاری در بازار اینترنت ثابت را جبران کنند و باعث رشد توسعه در این بازار شوند. به جز آسیاتک و های وب که حالا می‌توان گفت به‌صورت جدی در بورس فعالیت می‌کنند، شاتل از مجموعه شرکت‌های اینترنتی دیگر است که در صف انتظار  ورود به بازار بورس قرار دارد.

مطالب مرتبط