سخنرانی انتقادی وزیر ارتباطات از عدم حق‌خواهی جوانان، شیوه انتخاب مسئولین و سیستم کارمندی در کشور

به نقل از آیتی رسان محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات در همایش اندیشه‌ورزان جوان استان همدان به حق‌خواهی نیروی‌های جوان جهت در دست گرفتن امور تاکید کرد. وی در این همایش گفت: رفع مشکلات کشور نیازمند انتخاب افراد جوان برای تصدی امور است، نباید مدیریت کشور به افراد مسن داده شود تا بعدا از آن‌ها درخواست کنیم تا به جوانان میدان بدهند.

جهرمی گفت: زمانی که بدنه جمعیت کشور را جوانان تشکیل می‌دهند، نباید این قشر مدیریت را به پیرمردها بسپارند. این کشور دارای دموکراسی و مردم‌سالاری است، جوانان چقدر به این موضوعات توجه دارند؟ نباید جوانان نردبان عده‌ای دیگر شوند تا مسئولیت را به آن‌ها بدهند و سپس پشت سر آن‌ها بدوند تا مسئولیتی بگیرند.

وزیر ارتباطات در ادامه سخنان خود گفت: برخی معتقدند که عده‌ای به صندلی‌ها چسبیده‌‌اند و اجازه نمی‌دهند جوانان وارد کار شوند، این چه کاری است که ما اختیار خود را به دست این افراد بدهیم و سپس از آن‌ها التماس کنیم تا به ما مسئولیت دهند. مشکلات کشور با خلاقیت جوانان قابل حل است، برای حل چالش‌های اساسی باید شیوه‌های قدیمی را کنار بگذاریم و ضمن اعتماد به جوانان، ریسک‌پذیر و شجاع باشیم.

جهرمی با انتقاد از فرایند انتخاب مسئولین اعلام کرد: می‌گویند کشور را فساد گرفته و بی‌اعتمادی وجود دارد، تا کی می‌توان این همه سرمایه‌ را در معرض فساد قرار داد و سپس آن‌ها را نابود و زندانی کرد؟ بروز تخلف از طرف افرادی که به ظاهر سالم و مقید به اصول دینی هستند و از فرایند پیچیده گزینشی و بررسی صلاحیت دستگاه‌های امنیتی عبور کرده‌‌اند و در زمان پایان مسئولیت راهی زندان شده‌اند در تمام دولت‌ها رخ داده است. این نشان می‌دهد فرایند کنونی فسادانگیز است.

وزیر ارتباطات با اشاره به طیف سالاری و عدم توجه به نخبگان گفت: شماری از افراد پس از تصدی مسئولیت همه نوچه‌‎های خود را در راس مسئولیت‌ها قرار می‌دهند و هیچ‌ ارتباطی به نخبگان ندارند و تنها شعار توجه به نخبگان را سر می‌دهند تا رای جمع کنند.

جهرمی با انتقاد از سیستم کارمندی و عدم توجه به شایسته سالاری تاکید کرد: فرهنگ دستوری نیست که یک نفر بخواهد از بالا این مشکل را رفع کند، علت وقت نگذاشتن خانواده برای همسر و فرزندان، سیاست‌هایی است که برای وابسته کردن حضور کارمند در محل کار گرفته می‌شود، پرداخت برای اضافه کار به جای پرداخت بر اساس شایسته سالاری این مشکلات را ایجاد کرده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *